Maatregelen voor bijwonen van diensten verruimd

Na het advies dat wij over deze versoepelingen van onze PKN ontvingen, heeft het crisisteam de volgende besluiten genomen:
  • We houden ons strikt aan de 1,5 m-afstand.
  • U hoeft zich niet meer aan te melden voor de zondagse diensten, met ingang van zondag 5 juli 2020.
  • Er kunnen ca 85 mensen in de Duinzichtkerk op 1,5 meter afstand – afhankelijk van het aantal solo's, duo's en gezinnen en vol is vol!
  • U wordt nog wel begeleid naar uw plaats door een lid van de Commissie van Ontvangst – dit doen we om passeren te vermijden.
  • U kunt via 3 ingangen naar binnen – onder de toren en 2 ingangen aan de Van Hogenhoucklaan. Bij elke ingang wordt u ontvangen door een lid van de Commissie van Ontvangst.
  • Mensen die slecht ter been zijn hebben voorrang bij de ingang onder de toren.
  • Als u buiten even moet wachten op uw beurt houdt u 1,5m afstand.
  • Er is geen garderobe.
  • We zingen nog niet gezamenlijk; er zijn 3 zangers aanwezig die voor ons zingen.
  • We kunnen het Onze Vader ingetogen meebidden.
  • Geen koffie na de dienst.
  • Liever geen toiletbezoek.
  • U neemt uw liturgie mee naar huis.

We hopen u de komende zondagen te mogen begroeten. Komt u dan alstublieft wat vroeger, het begeleiden naar een plek kost nou eenmaal wat meer tijd.

Tenslotte: we hebben gezien hoe snel de coronamaatregelen kunnen veranderen.
Daarom gelden de bovenstaande besluiten tot het moment dat we ófwel verder kunnen verruimen, ófwel weer moeten inkrimpen. We leven in vreemde tijden en we passen ons steeds aan als dat nodig blijkt.

Hartelijke groet,

Crisisteam Duinzichtkerk, bestaande uit: Jan Willem Thijs, Gerrit van Straalen, Sam Boelens, Anne-Helene Borgts, Jaap van de Meent en Jenny du Pon