Opgeven voor de kerkdienst

Hoe werkt het?

Voor het bezoeken van de kerkdienst in de Duinzichtkerk is opgeven voor de kerkdiensten noodzakelijk. Hierbij maken we gebruik van Eventbrite, een internationaal reserveringssysteem dat werkt met 'tickets'.
Via onderstaande knoppen komt u bij de juiste kerkdienst en geeft u daar aan hoeveel ‘tickets’ u nodig hebt. Voor elk persoon dus een eigen ticket. Zo weten wij precies wie er naar de kerk komt en met hoeveel mensen. U hoeft de tickets niet mee te nemen naar de kerkdienst. Wel vragen we u bij de ingang naar uw naam, zodat we u kunnen afvinken op de lijst met aanwezigen.

Wat moet ik doen?
1. U klikt op de knop met de datum van de kerkdienst die u bij wilt wonen.
2. In het scherm dat verschijnt selecteert u het aantal tickets dat u nodig heeft (per persoon boven de 12 jaar 1 ticket) en klikt u op ‘registreer'.
3. Op de volgende pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en klikt wederom op ‘registreer’. Uw registratie voor de kerkdienst is hiermee voltooid. U ontvangt een e-mail ter bevestiging. U hoeft verder niets meer te doen

Reserveer uw 'tickets'

- kinderen onder de 13 jaar hebben geen ticket nodig.
- U hoeft uw tickets niet uit te printen of te laten zien, u staat bij aanmelding direct op de bezoekerslijst.
- Voor elke dienst is er een maximum van 30 bezoekers. Wanneer dit aantal bereikt is, kunt u geen reservering voor die zondag meer plaatsen.

Klik op onderstaande balk:

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij onze scriba Gerrit van Straalen: 070-3268822 of mail scriba@duinzichtkerk.nl.
Ook voor afmeldingen kunt u terecht bij Gerrit van Straalen.