Opgeven voor de kerkdienst

Opgeven voor de kerkdienst
Hoe werkt het?

Voor het bezoeken van de kerkdienst in de Duinzichtkerk is opgeven voor de kerkdiensten noodzakelijk. Hierbij maken we gebruik van Eventbrite, een internationaal reserveringssysteem dat werkt met een wachtlijst. 

Wat moet ik doen?
1. U klikt op de balk 'wachtlijst zondagsvieringen Duinzichtkerk' hieronder.
2. Het evenement staat permanent op uitverkocht, in het scherm dat verschijnt klikt u op de oranje knop 'wachtlijst' (vanaf 18 december 12:00 uur beschikbaar).
3. Op de volgende pagina vult u uw persoonlijke gegevens in en klikt op ‘aanmelden wachtlijst’. Uw registratie voor de wachtlijst is hiermee voltooid. U ontvangt een e-mail ter bevestiging. U hoeft verder niets meer te doen
Wanneer u aan de beurt bent om de dienst te bezoeken zullen wij u telefonisch uitnodigen. Hierom is het nu ook noodzakelijk uw telefoonnummer in te vullen.
Het kan dus enkele weken duren voordat u aan de beurt bent. 

 

Let op: de Apple-browser Safari heeft wat moeite met laden. Wilt u zich inschrijven met een apple-apparaat, klik dan hier. Ga dan naar 'registreer' en 'aanmelden voor wachtlijst'. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij onze scriba Gerrit van Straalen: 070-3268822 of mail scriba@duinzichtkerk.nl. 
Ook voor afmeldingen kunt u terecht bij Gerrit van Straalen.
 
terug