Van het corona-crisisteam

Na iedere persconferentie van het kabinet komt het corona crisisteam bij elkaar om te bespreken welke gevolgen de aangekondigde maatregelen hebben voor onze diensten en activiteiten.

Naar aanleiding de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020 hebben wij drie maatregelen aangescherpt. Deze aanscherpingen gelden in ieder geval voor de komende vier weken of tot een volgende persconferentie tot andere besluiten leidt.

1. Mondkapjes
    Wij vragen u allemaal om, als u op zondag naar de kerk komt, bij binnenkomst en bij vertrek een mondkapje te dragen. Als u eenmaal op uw plaats zit kunt u het weer afdoen. We volgen hierin ook het advies van onze PKN.

2. Activiteiten
    We sluiten de kerk voor activiteiten zoals (ouderen)kringen, lunchen met de koster, tienerbijeenkomsten en dergelijke. Alleen 'Meelezen op woensdag' kan doorgaan: we zien deze activiteit als onderdeel van de kerkdienst.

3. Vergaderingen
    We vragen de kerkenraad en alle commissies om digitaal te vergaderen, om contacten en verplaatsingen zoveel mogelijk te beperken.
Tenslotte: voor de kerkdiensten kunt u zich aanmelden via www.duinzichtkerk.nl. Er kunnen iedere zondag 30 mensen toegelaten worden. Wij willen graag dat iedereen een keer een dienst kan meevieren. Daarom vragen wij u – net als in het voorjaar – om u niet voor iedere zondag aan te melden. Digitaal meevieren kan altijd!