Kerkdiensten in Corona-tijd

Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden.

1. Reserveren
Het is  verplicht om te reserveren:  opgeven voor de kerkdienst is noodzakelijk. U kunt uw plek via de knop op de website reserveren en u krijgt dan gelijk bericht of u een plaats heeft. Reserveren van een plaats is mogelijk vanaf vrijdag 12 uur voor de dienst. U wordt dus niet meer gebeld. Als het u niet lukt of als u niet digitaal vaardig bent, kunt u ook aan iemand anders vragen om u aan te melden. Of bel Jenny du Pon, 0637242168.

2. Iedereen aan bod
Heeft u op een zondag een dienst bijgewoond? Dan is het fijn om voor de week daarna eerst anderen de gelegenheid te geven een plek te reserveren. U kunt  gerust op zaterdagmiddag nog kijken of er plaats is. Zo komen we allemaal aan de beurt. Met 50 bezoekers moet u zeker één keer per twee weken naar de kerk kunnen komen.

3. Basisregels
Tot vervelens toe: de basisregels blijven van kracht. Dus: 1,5 meter afstand, handen reinigen, mondkapje op als u loopt in de kerk en bij klachten thuisblijven.

4. Op tijd komen
De Commissie van Ontvangst brengt u naar uw plaats. Dat kost wat meer tijd. Daarom vragen we u om op tijd te komen, vanaf 9.40 uur is fijn.

5. Twee ingangen
Vanaf zondag 6 juni zijn er weer twee ingangen open: de toreningang vooral voor de mensen die slecht ter been zijn, de hoofdingang voor de mensen die nog goed trappen kunnen lopen.

6. Geen gemeentezang
Helaas, we zingen nog niet met elkaar, maar luisteren naar de zangers die voor ons zingen.

Vanzelfsprekend blijven we de diensten uitzenden via Youtube en kerkomroep!