Naar de kerk Naar de kerk

Koffiedrinken
Omdat de besmettingscijfers blijven stijgen, hebben crisisteam en moderamen besloten dat er vanaf komende zondag, 28 november, na de dienst geen koffiedrinken meer zal zijn. We vinden dat, ook buiten, niet langer verantwoord.

Dit blijft hetzelfde:
  1. Ook op zondag 28 november placeren we in de kerk. U zoekt dus niet zelf een plaats uit, maar u wordt begeleid door een van de leden van de Commissie van Ontvangst. Wij vragen u dringend om hun aanwijzingen op te volgen. Zo houden zij overzicht en kunnen zoveel mogelijk mensen een veilige plek krijgen.
  2. De kerkdiensten en Meelezen blijven voor iedereen toegankelijk; hierbij wordt anderhalve meter afstand gehouden. Bij alle overige activiteiten moet u beschikken over een geldige QR-code.
  3. We houden ons aan de basismaatregelen: handen reinigen en anderhalve meter afstand houden, een mondkapje dragen als u loopt door de kerk.

We vragen u nogmaals met klem om thuis te blijven als u verkoudheids- of andere klachten heeft die passen bij COVID-19, ook als u zich niet heel ziek voelt.

Wij wensen u goede moed en laten we vooral elkaar niet uit het oog verliezen.

Het crisisteam