Welkom Welkom


 foto: 070fotograaf
De Duinzichtkerk is al meer dan tachtig jaar een vertrouwd adres in het groene Benoordenhout. Zo willen wij een plek zijn van inspiratie en ontmoeting, op zoek naar oude en nieuwe manieren van geloven. Voor iedereen die een gastvrij huis zoekt en met een open blik zich wil verdiepen in de belangrijke dingen van het leven.
 
Volg meelezen op woensdag Volg meelezen op woensdag
 
 
Eerstvolgende uitzending: woensdag 12 mei 2021  - Meelezen op woensdag om 14.00 uur.

Dit betreft de voorbereiding op de Hemelvaartdienst, donderdag 13 mei, 10.00 uur ds Ad van Nieuwpoort in de CTK.


Voor het terugkijken van kerkdiensten en het 'Meelezen op woensdag', zie het YouTubekanaal. Of kijk via de Kerkomroep.
 
Volg de zondagsdienst Volg de zondagsdienst

 
Eerstvolgende uitzending:
Donderdag 13 mei  2021, 10.00 uur ds Ad van Nieuwpoort, Hemelvaartdienst in de Christus Trionfator Kerk

Klik hier voor verbinding met de dienst uit de CTK 








 
 
Tegengif 33 Tegengif 33
Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort stadsgenoten vanuit de Duinzichtkerk over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. 

Ad van Nieuwpoort in gesprek met Marianne van Praag, rabbijn van de Liberaal Joodse gemeente in Den Haag. Een gesprek vol herkenning en inspiratie.
 
 
Van het corona-crisisteam

Van het corona-crisisteam

Kleine verruiming vanaf zondag
2 mei


Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 20 april 2021 heeft het crisisteam besloten om het kabinet te volgen en te beginnen met een kleine verruiming van het aantal bezoekers. Vanaf zondag 2 mei kunnen er vijftien bezoekers naar de kerk, in plaats van tien. 
 
lees meer »
 
Zangers in onze kerkdiensten

Zangers in onze kerkdiensten
In de diensten rond Pasen hebben we steeds kunnen luisteren naar een professionele zanger die de psalmen en gezangen voor ons zong.

De kerkenraad heeft besloten dit voort te zetten met een groepje van een of twee geoefende zangers uit ons midden, bij de vleugel. Zij houden ruime afstand tot de bezoekers. Dit betekent dat er minder rode stoelen beschikbaar zijn.
 
Opgeven voor de kerkdienst

Opgeven voor de kerkdienst

Wilt u graag een keer naar de kerk? Iedereen kan zich aanmelden voor de wachtlijst op onze website. U wordt gebeld als u aan de beurt bent:  iedere zondag 10 mensen. Lukt het aanmelden niet? Bel dan met Jenny du Pon 06 37242168.



Let op: de Apple-browser Safari heeft wat moeite met laden. Wilt u zich inschrijven met een Apple-apparaat, klik dan hier

Via 'lees meer' leest u meer informatie over het aanmelden voor de wachtlijst.
 
lees meer »
 
Meelezen op woensdag

Meelezen op woensdag
Hebben de woorden van de bijbel echt niets meer te zeggen of krijgen ze de kans niet? Het zou kunnen dat de bijbelse teksten zo bedolven zijn onder allerhande vooroordelen en misverstanden dat het de loont nog eens opnieuw naar ze te luisteren. 
Daarom bijna elke week op woensdag: Meelezen met de predikant. In een geconcentreerd uur wordt de tekst gelezen die in de kerkdienst op de zondag daarop centraal staat. Vanuit een directe vertaling uit de grondtekst proberen we het stof van de teksten af te blazen en op het spoor te komen wat er geschreven staat. We wisselen eerste indrukken uit en spreken met elkaar over de betekenis van deze tekst voor de dag van vandaag. We doen dat in een open kring. Bijbelkennis is niet vereist. Grote voordelen: zomaar even wat verdieping midden in de week, een ontmoeting rondom de inhoud, kennismaken met de woordwereld van de bijbel en een grotere betrokkenheid bij de zondagse kerkdienst. 

Meelezen op woensdag is op:
                              
Woensdag 12 mei, 14 uur
Jozua 3

Woensdag 19 mei, 20 uur
Handelingen 2

Vanwege de Corona beperkingen kunt u het Meelezen alleen volgen via de livestream op ons YouTube-kanaal of op Kerkomroep Duinzichtkerk Den Haag.

Wilt u tijdens het meelezen vragen stellen over de teksten en de discussie, app Marga Boelens voor deelname aan de groepsapp. 

Meer info: Marga Boelens, 06- 40 28 04 83
 
lees meer »
 
Geven met de Givt-app

Geven met de Givt-app

Tijdens of na de dienst kunt u aan de collecte geven via uw smarthone. Zo kunt u ook geven als u geen contant geld bij u hebt. We gebruiken hiervoor de Givt-app. U kunt de app ook gebruiken als u niet in de kerk bent. Download de app via deze link of zoek ‘Givt’ in de Apple Store of Google Play Store.
 

lees meer »
 
'Dit is de Zondag' met Ad van Nieuwpoort 'Dit is de Zondag' met Ad van Nieuwpoort
Op zondag 30 augustus sprak ds. Ad van Nieuwpoort in Dit is de Zondag op Radio 1 over zijn nieuwste boek: 'Leven! zonder oplossing'. 

Het boek 'Leven! zonder oplossing: de parabel Job als levensles' gaat over hoe de coronacrisis duidelijk maakt dat het leven niet maakbaar is en lijden en verlies ons zomaar kunnen overvallen.
U kunt hier de uitzending terugluisteren.