ds. Ad van Nieuwpoort

Eef Siekman-Freling
Telefoon: 070 - 324 57 78
E-mail: info@duinzichtkerk.nl
Aanwezig: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 – 12.00 uur.

Koster Koster
Sylvia Huijboom
Telefoon: 070 - 324 57 74
E-mail: kosterij@duinzichtkerk.nl

Jeugdwerker Jeugdwerker
Chris van Wieren
Telefoon: 06 - 34 93 37 75
E-mail: jeugdwerk@duinzichtkerk.nl

Ouderlingen

Zoekt u contact, ondersteuning, gesprek, dan kunt u contact opnemen met uw ouderling of predikant. Pastorale ouderlingen zijn beschikbaar om u tot steun te zijn en helpen de gemeente naar elkaar om te zien. Op de ledenpagina vindt u de contactgegevens. U kunt ook een e-mail sturen naar ouderlingen@duinzichtkerk.nl.

V.l.n.r. Daniël Akkerman, Monique de Kruijf, Geran Kai, Annemarie van Gend, Jan Willem Thijs, Jenny du Pon.

Diakenen

Als diaconie richten wij ons op de materiële en sociale noden van mensen binnen en buiten onze wijk. Onze gegevens vindt u op de ledenpagina. U kunt ook mailen naar diaconie@duinzichtkerk.nl.
Uw diakenen (in alfabetische volgorde):
Tineke van Bommel-Reehoorn, Ada Bosman-Veersma, Ido Bosman, Anne-Helene Borgts-Kooijmans, Eric Ebbink, Madelief Hohé, Pauline Kuipers, Pieter Kuipers, Willemien de Vlieger-Moll, Rein Willems.

Op de foto v.l.n.r. Nel Klamer (oud-diaken), Pauline Kuipers, Tineke van Bommel, Eric Ebbink, Willemien de Vlieger, Anne-Helene Borgts.

Kerkrentmeesters Kerkrentmeesters
U kunt de kerkrentmeesters bereiken via kerkrentmeesters@duinzichtkerk.nl.

Sam Boelens, voorzitter en personeel; Victor van Bijlert, secretaris; Kerst Troost, penningmeester; Stan Butijn, onderhoud; Yvonne de Boer, kerkbalans