Tegengif Tegengif
Dit is Tegengif. Op dit kanaal vindt u Ad van Nieuwpoort in gesprek met vaders, leraressen, artsen, cabaretiers en buurtgenoten over hoe zij deze Coronatijd ervaren. Tegengif is het kanaal waar verhalen en gedachten samenkomen over hoe wij elkaar hoop en inspiratie kunnen bieden in moeilijke en verwarrende, maar daarnaast soms ook bemoedigende tijden.

Tegengif 3 Tegengif 3
Jaap Smit

Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort stadsgenoten vanuit de Duinzichtkerk over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. In deze aflevering gaat hij in gesprek met Commissaris van de Koning Jaap Smit. "Als je weet dat je kan zwemmen, geeft het niet hoe diep het water is".

Tegengif 2 Tegengif 2
Anne-Helene Borgts

Tegengif 1 Tegengif 1
Ad van Nieuwpoort

Iedere week spreekt Ad van Nieuwpoort stadsgenoten vanuit de Duinzichtkerk over leven in schrale tijden, ter bemoediging en inspiratie. Deze eerste keer de predikant van de Duinzichtkerk zelf over kerk-zijn anno nu.

Tegengif 39 Tegengif 39

Areopagus