Onderweg Onderweg

Onderweg, het kerkblad van de Protestantse wijkgemeente Archipel/Benoordenhout, verschijnt 8 maal per jaar.

De Onderweg ontvangen
Wilt u de Onderweg ontvangen? Stuur dan een bericht aan het Kerkelijk Bureau: info@duinzichtkerk.nl.

Aanleveren kopij
U kunt uw kopij sturen of mailen naar onderweg@duinzichtkerk.nl.

Uw foto in de Onderweg?
De redactie van Onderweg is altijd op zoek naar foto’s voor in het blad. Heeft u foto’s gemaakt van bijeenkomsten en activiteiten in onze kerk of van andere relevante gebeurtenissen? Stuur ze naar onderweg@duinzichtkerk.nl. Uw foto’s zijn van harte welkom!

Uw bijdrage voor Onderweg overmaken?
U kunt uw jaarlijkse bijdrage voor de Onderweg overmaken naar bankrekening NL69 INGB 0000 2461 28 van de Beheersstichting Duinzichtkerk/Vredeskapel onder vermelding van “bijdrage Onderweg 2022”

en

door te klikken op de knop ONDERWEG op de homepage van de website van de Duinzichtkerk (rechtsonder in de rode letters).

Deadlines en verschijningsdata 2022 Deadlines en verschijningsdata 2022
Nr. Deadline Verschijningsdatum
1 10 januari 26 januari
2 9 februari 22 februari
3 9 maart 22 maart
4 6 april (Pasen) 19 april
5 8 juni 21 juni
6 10 augustus 23 augustus Startzondag
7 12 oktober 25 oktober
8 9 november 22 november (advent-kerkt)

Augustus-Oktober 2022

Zomer 2022

Mei 2022

April 2022

Maart 2022

Januari 2022

December 2021

Juni/juli/augustus 2021

April/mei/juni 2021

Maart/april 2021

De PDF vindt u hier.
Klik hier voor een 'bladerbare' versie.

Februari/maart 2021

December 2020/ januari/februari 2021

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

Oktober/november 2020

September/oktober 2020

Augustus/september 2020

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

April/mei/juni 2020

Februari/maart 2020