Onderweg Onderweg

Onderweg, het kerkblad van de Protestantse wijkgemeente Archipel/Benoordenhout, verschijnt 8 maal per jaar.

De Onderweg ontvangen
Wilt u de Onderweg ontvangen? Stuur dan een bericht aan het Kerkelijk Bureau: info@duinzichtkerk.nl.

Aanleveren kopij
U kunt uw kopij sturen of mailen naar onderweg@duinzichtkerk.nl.

Uw foto in de Onderweg?
De redactie van Onderweg is altijd op zoek naar foto’s voor in het blad. Heeft u foto’s gemaakt van bijeenkomsten en activiteiten in onze kerk of van andere relevante gebeurtenissen? Stuur ze naar onderweg@duinzichtkerk.nl. Uw foto’s zijn van harte welkom!

Deadlines en verschijningsdata 2021 Deadlines en verschijningsdata 2021
Nr. Deadline Verschijningsdatum
1 10 februari 23 februari
2 10 maart 23 maart
3 14 april 28 april
4 9 juni 22 juni
5 11 augustus 24 augustus
6 8 september 21 september
7 10 november 23 november
8 8 december 21 december

Maart/april 2021

De PDF vindt u hier.
Klik hier voor een 'bladerbare' versie.

Februari/maart 2021

De PDF vindt u hier.
Klik hier voor een 'bladerbare' versie.

December 2020/ januari/februari 2021

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

November/december 2020

Oktober/november 2020

September/oktober 2020

Augustus/september 2020

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

Juni/juli/augustus 2020

April/mei/juni 2020

Maart/april 2020

Februari/maart 2020

Januari/februari 2020

December 2019/januari 2020

Oktober/november 2019

September/oktober 2019

Augustus september 2019

Juni/juli/augustus 2019

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

Eerdere uitgaves Eerdere uitgaves
nummer PDF Online versie