Onderweg Onderweg

Onderweg, het kerkblad van de Protestantse wijkgemeente Archipel/Benoordenhout, verschijnt 10 maal per jaar.

De Onderweg ontvangen
Wilt u de Onderweg ontvangen? Stuur dan een bericht aan het Kerkelijk Bureau: info@duinzichtkerk.nl.

Aanleveren kopij
U kunt uw kopij sturen of mailen naar onderweg@duinzichtkerk.nl.

Uw foto in de Onderweg?
De redactie van Onderweg is altijd op zoek naar foto’s voor in het blad. Heeft u foto’s gemaakt van bijeenkomsten en activiteiten in een van de kerken of van andere relevante gebeurtenissen? Stuur ze naar onderweg@duinzichtkerk.nl. Uw foto’s zijn van harte welkom!

Deadlines en verschijningsdata 2020 Deadlines en verschijningsdata 2020
Nr. Deadline Verschijningsdatum
1 15 januari 28 januari
2 12 februari 25 februari
3 11 maart 24 maart
4 15 april 28 april
5 10 juni 23 juni
6 12 augustus 25 augustus
7 16 september 29 september
8 14 oktober 27 oktober
9 11 november 24 november
10 9 december 22 december

September/oktober 2020

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

Augustus/september 2020

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

Juni/juli/augustus 2020

April/mei/juni 2020

De PDF vindt u hier.

Maart/april 2020

Februari/maart 2020

Januari/februari 2020

December 2019/januari 2020

November/december 2019

Oktober/november 2019

September/oktober 2019

Augustus september 2019

Juni/juli/augustus 2019

De PDF vindt u hier.

Klik hier voor een 'bladerbare' versie. Via het vierkante ikoontje rechtsboven kunt u de pagina vergroten. Houdt de muisknop ingedrukt om te bewegen over de pagina. Als u weer op het ikoontje klikt, kunt u terug naar de kleine versie om verder te bladeren.

Eerdere uitgaves Eerdere uitgaves
nummer PDF Online versie