Esther van Fenema in Duinzichtgesprekken

Esther van Fenema in Duinzichtgesprekken

Zeer welkom weer bij ons volgende Duinzichtgesprek aanstaande zondag 11 december met psychiater en schrijfster Esther van Fenema. Esther van Fenema schreef recentelijk het inmiddels al veelbesproken boek ‘Het verlaten individu. Waarom voelen wij ons zo leeg?’. ‘We worstelen met tal van psychische klachten die veelal terug te voeren zijn op het gebrek aan zingeving’, zo stelt Fenema. ‘Dat nare gevoel proberen we te dempen door excessief te consumeren en te ‘genieten’, waardoor we ons steeds leger gaan voelen en in een negatieve, vicieuze cirkel terechtkomen’, zo voegt zij daaraan toe. ‘Misschien komt het wel omdat wij ons hebben teruggetrokken uit groepsverbanden en de individualiteit heilig hebben verklaard’. Over dit uiterst urgente thema zal Ad van Nieuwpoort op zondag 11 december met haar spreken. U kunt daar bij zijn met, zoals u van ons gewend bent, uw eigen vragen. 

Esther van Fenema (1970) heeft een vrijgevestigde praktijk voor high performers, wordt regelmatig gevraagd als opiniemaker en is columnist voor Medisch Contact, Trouw en de Volkskrant. Ad van Nieuwpoort (1966) is sinds ruim twee jaar predikant van de Haagse Duinzichtkerk. 
 
Zondag 11 december aanstaande van 16 – 17.30 uur in de Duinzichtkerk, Van Hogenhoucklaan 89. Met na afloop boekverkoop, signeren en Meet & Greet. Met Koen van der Linden aan de vleugel. Toegang: uw gift.

Meer info: 070 3245778

terug