Terugblik Kerstfeest 2022 Terugblik Kerstfeest 2022
Wat een feest was het om op de vroege Kerstavond al ons plein te zien vollopen met nieuwsgierige wijkgenoten. Het was voor het eerst dat we het deden, dus reuze spannend of het een beetje zou aanslaan. Maar wat een overweldigende belangstelling!

Dat klassieke draaiorgeltje met de in Dickens sferen gehulde draaiorgelman begroette vele nieuwe gezichten. De kraampjes met Glühwein, chocola, poffertjes, koekjes en warmtedekens konden op grote belangstelling rekenen. De Kerststal had dit jaar wel een heel vrolijke Jozef en Maria en de boom werd volgehangen met prachtwensen. En dan speciaal voor deze gelegenheid natuurlijk het Kerstkoor dat de samenzang begeleidde en het Kerstverhaal door de Commissaris van de Koning: het is het begin van, laten we hopen, een geweldig samenbindende traditie. Mooi om zo herberg te kunnen zijn in tijden waarin mensen smachten naar een beetje licht in donkere tijden. 

Na het kerstfeest op het kerkplein stroomde de kerk overvol voor de nachtdienst met een betoverend beeld.


Op kerstochtend mocht de Duinzichtkerk weer overvol gevuld gemeenteleden en wijkgenoten ontvangen voor de kerstdienst. Met een geheel eigen kerstspel dat dominee Ad van Nieuwpoort met de kinderen improviseerden.

 
terug